Fisher produceert voedingssupplementen in verschillende vormen; siroop, capsules, tabletten of druppels voor zijn klanten over de hele wereld. De kracht van Fisher-producten ligt in de efficiëntie van de componenten.

Ons lichaam heeft voedingsstoffen nodig die belangrijk zijn voor de goede werking ervan. Al deze zijn te vinden in voedingsmiddelen zolang je een gezond, uitgebalanceerd dieet eet, wat soms moeilijk te bereiken is.

Al deze voedingsmiddelen moeten op de juiste manier worden geconsumeerd en in voldoende hoeveelheid om aan de behoeften van ons lichaam te voldoen.


 
 

GMP (good manufacturing process)

In de Europese Unie is er geen verplichting om voedingssupplementen te produceren in gecertificeerde laboratoria. Dus kunnen we ons de vraag stellen over de kwaliteit van de producten op de markt.

Om deze reden vervaardigt FISHER zijn producten in GMP (Good Manufacturing Process) gecertificeerde farmaceutische laboratoria met "goede productiepraktijken" die zijn uitgegeven door officiële en bevoegde instanties om producten van onberispelijke kwaliteit op de markt te brengen.

GMP-standaarden vereisen een strikte controle gedurende het hele productfabricageproces van de ingrediënten die moeten worden gebruikt tot het eindproduct dat in de apotheek wordt verkocht.

"Bij FISHER geloven we dat kwaliteit geen slogan mag zijn, maar een realiteit. "

Onze sociale netwerken:

Volg ons op Facebook en Instagram.